Actiedag

Op zondag 26 mei organiseert Wapata een actiedag voor iedereen uit Ter Aar en omstreken. De actiedag begint om 14.00 uur en zal rond 19.00 uur weer afgelopen zijn. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten te doen voor jong en oud. Spijkerbroek hangen, een springkussen, een tokkelbaan en een rondje varen zijn nog slechts enkele voorbeelden. Voor de ouders is er een lekker terras aanwezig waar iets gegeten en gedronken kan worden.

Het doel van de actiedag is iedereen kennis te laten maken met Wapata en om geld in te zamelen voor gezamenlijk spelmateriaal voor al onze speltakken. Er zullen strippenkaarten verkocht worden (á 3 euro) waarmee de kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Ook wordt er een loterij georganiseerd met gesponsorde spullen uit lokale winkels. Om hieraan deel te kunnen nemen, wordt op de actiedag loten verkocht. Maar uw kind krijg loten mee om deze huis-aan-huis en aan familie te verkopen! De trekking staat gepland voor 16:00 uur ‘s middags.

Werkt u bij of heeft u een bedrijf dat een prijs beschikbaar wilt stellen voor de loterij, dan waarderen wij dit enorm. U kunt deze afgeven aan de leiding van uw kind.

We hopen jullie allemaal te zien op 26 mei, wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Bij vragen zijn wij bereikbaar via deze link

flyer v2.0.jpg