Kabouter zomerkamp 2019

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/1/e/wapata.nl/httpd.www/includes/menu.inc).
Unpublished

Van 20 t/m 27  juli gaan wij weer op een super leuk zomerkamp. Daar doen we allerlei spellen en activiteiten zoals bijvoorbeeld zwemmen, leuke speurtochten, broodjes bakken bij het kampvuur en nog veel meer! Dit jaar gaat we dit allemaal doen in Nootdorp bij het clubhuis van Scouting Scono.

Ga naar het Zomerkamp informatie boekje!

Kamp locatie

Clubhuis: Scouting Scono in Nootdorp
Kamp/Post adres: Laakweg 2c, 2631 PJ Nootdorp

Data

Laatste draai-avond: woensdag 10 juli.
Inleveren fietsen: vrijdag 19 juli tussen 15:00 en 16:00 uur op Wapata
Brengen: zaterdag 20 juli om 13:30 uur op het clubhuis in Nootdorp
Ophalen: zaterdag 27 juli om 10:00 uur op het clubhuis in Nootdorp
Fietsen ophalen: zaterdag 27 juli tussen 12:00 en 13:00 uur op Wapata.

Gezondheidsformulier

Om mee op kamp te gaan hebben we nog een gezondheidsformulier nodig. Dit formulier bevat informatie die wij tijdens het zomerkamp kunnen raadplegen indien het nodig is. Voor het geval we perongelijk een keer naar het ziekenhuis moeten, om rekening te houden met eten of je dochter ergens alergisch voor is en of je dochter medicijnen gebruikt enz.

Het is voor ons dus belangrijk voor de veiligheid van je dochter deze formulieren zo correct mogelijk te ontvangen. Na het kamp zullen wij deze formulieren vernietigen.

We ontvangen dit ingevulde formulier graag uiterlijk 3 juli!

Download hier het Gezondheidsformulier!

Je kan dit formulier op papier of digitaal bij ons inleveren. Geef het ingevulde formulier aan één van de leiding of upload het naar onze beveiligde omgeving. Gelive bij digitaal inleveren het bestand te hernoemen naar je dochter voordat je het upload.

Er was vorige keer wat verwarring over het uploaden waardoor we veel dubbele formulieren hebben ontvangen. De onderstaande link is een "digitale brievenbus" nadat het geupload is krijg je hem zelf, maar ook andere uploaders, het formulier niet meer terug te zien en alleen nog maar zichtbaar voor de geadresserde (de kabouter leiding dus)

Gezondheidsformulier uploaden.

Nog te doen...

 1. Gezondheidsformulier inleveren bij de leiding uiterlijk 3 juli.
 2. Bedenken of je een (collectieve) Reis- en bagage verzekering wilt afsluiten bij de Kabouters. En dit laten weten vóór 13 juli (Zie kamp informatie boekje)
 3. maximaal 5 adres stickers uiterlijk 3 juli inleveren bij de leiding voor het versturen van de post. (Zie informatie kopje hier onder)
 4. Het betalen van het kampgeld uiterlijk 6 juli. (Zie kamp informatie boekje)
 5. Controleren of je geen lek luchtbed hebt.
 6. Fietsbanden op pompen en verlichting controleren.
 7. Alvast veel uitrusten zodat je op kamp helemaal los kunt gaan.
 8. Er alvast heel veel zin in hebben!!!

Post op kamp ontvangen en versturen

Als we op kamp zijn gaan we met alle kinderen kaarten schrijven naar huis. Omdat veel kinderen het lastig vinden om de adressen op te schrijven, en dit voor de leiding heel veel werk is als we 35 keer 5 adressen moeten opschrijven, willen we jullie vragen vooraf maximaal 5 adressen te printen of te schrijven op adres stickers en dit in te leveren bij de leiding. Dit scheelt op kamp heel veel tijd en op deze manier hebben de kinderen net genoeg tijd om 5 kaarten vol te schrijven.

Ook vinden de kinderen het heel leuk om post te ontvangen. Maar om geen betreurde gezichten op kamp te krijgen wachten wij met de eerste post uitdelen tot dat we van alle kinderen minimaal 1 kaart hebben ontvangen. Na de eerste keer post worden de kaarten gewoon gelijk uitgedeeld. Daarom willen we jullie vragen om zo snel mogelijk een kaartje te sturen op het moment dat je dochter op kamp is. Het liefst al gelijk na het wegbrengen van je dochter.

Om een beetje heimwee te voorkomen hebben wij wat tips voor het opstellen van je kaartje:

 • Zeg niet dat je je dochter ontzettend mist.
 • Zeg niet dat je hoopt dat je dochter snel weer thuis komt.
 • Vertel ook niks over het ophalen na kamp.
 • Hou het luchtig en vertel zo min mogelijk over thuis.

Op deze manier hoeft de leiding niet zo veel traantjes weg te vegen en wordt het avondje kaarten lezen een stuk gezelliger.

Kamp informatie

Het zomerkamp informatie boekje hebben we dit jaar in een digitale vorm om een hoop inkt en papier te besparen. Deze hebben we geupload in onze cloud dienst. Om deze informatie te bekijken heb je via de mail een wachtwoord ontvangen of vraag deze aan de leiding.

Het informatie boekje kan je hier vinden