Kabouters

De kabouters is een actieve scoutinggroep voor meiden tussen de leeftijd 7 en 11 jaar. Wij draaien elke woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur. 

In onze felgekleurde oranje t-shirts zijn de kabouters overal herkenbaar. Op woensdagavond doen wij allemaal verschillende dingen, zoals: spellen in het clubhuis en in het park, kampvuur maken, knutselen, koekjes bakken en we hebben regelmatig een leuke thema-avond. Bij al deze activiteiten draait het allemaal om plezier maken en actief & creatief samen spelen.

Twee keer per jaar organiseert de leiding een leuk themaweekend. Dan blijven wij met zijn allen een nachtje slapen op het clubhuis en doen we leuke activiteiten. In de zomervakantie gaan wij zelfs een hele week op kamp naar een andere plaats in Nederland. De hele week staat dan in teken van een superleuk thema, waarin we verschillende gave spellen doen en strijden we dagelijks in groepjes voor de overwinning. 

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere meiden van jouw leeftijd? Kom dan een keertje kijken bij de kabouters!

Kabouters_1
Tijden
Woensdag 18:30 - 20:00
Leeftijd
7 - 11 jaar
Samenstelling
Meiden

Heb je nog vragen aan ons, dan mag je ons altijd een e-mail sturen.