Welpen

De Welpen zijn een actieve jongensgroep tussen de 7 en 11 jaar oud. Op donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur doen wij uitdagende en spannende activiteiten. 

De Welpen zijn te herkennen aan hun groene T-shirts. Op donderdagavond doen wij allemaal verschillende spellen in het clubhuis, in het park en we maken ook graag een kampvuur. Bij deze activiteiten draait het om samen plezier maken en actief & uitdagend bezig zijn.

Ieder jaar organiseert de leiding een themaweekend. Dan blijven wij met zijn allen een nachtje slapen op het clubhuis en doen we leuke activiteiten. In de zomervakantie gaan we zelfs een hele week op kamp naar een andere plaats in Nederland. Die week staat dan in het teken van een superleuk thema, waarin we verschillende gave spellen doen en dagelijks strijden in groepjes voor de overwinning. 

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere jongens van jouw leeftijd? Kom dan een keertje kijken bij de Welpen!

Welpen_1
Tijden
Donderdag 18:30 - 20:00
Leeftijd
7 - 11 jaar
Samenstelling
Jongens

Heb je nog vragen aan ons, dan mag je ons altijd een email sturen.